Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

p1291120.jpg 

Pejsky se snažíme nechávat co nejdéle volně na zahradě, během dne chodíme na procházky do blízkého lesoparku, který vede kolem řeky, ve které se v létě můžou i vykoupat. Pokud jedema s našima holkama na výlet, aktivní pejsci jedou s námi.img_2092.jpg

 

 Během našeho fungování bydlí většina hafíků u nás doma, důležité je aby se snesli s ostatníma pejskama a byli alespon trošku socializovaní. Pokud s tím mají nějaký problém, máme i vytápěné vnitřní prostory s pelíškama. Pro pejsky kteří jsou zvyklí venku jsou tu  prostorné kotce a zateplené boudičky, ale zatím v nich spalo jen málo pejsků a i ti měli vždy otevřená dvířka na zahradu. Vše záleží na vzniklé situaci. To znamená, na tom jak se pejsek u nás bude chovat, jak si zvykne, jak reaguje na ostatní pejsky a také jak moc se mu bude po Vás stýskat.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Meggie

(Zdeněk Polách, 19. 3. 2011 9:59)

Máme hyperaktivní mladou labradorku a dnes už si neumím představit, že bychom ji dali do jiného hotelu - někam, kde bude zavřená v kotci s venčením 3x denně. Tento hotel je ráj pro psy; mají neomezený volný výběh na zahradě, dlouhé procházky se zpestřením v podobě řeky, rybníka, lesa apod. a zejména perfektní "personál". Je vidět, že paní majitelka je pejskařka, a tak jako my dovolenkujeme ve chvíli, kdy je Meggie v hotelu, tak i ona si pobyt v Tuhaňi užívá jako v 5* All Inclusive... Díky za to!