Jdi na obsah Jdi na menu
 


  ObrazekJe potřeba zavolat předem, nejlépe několik dnů nebo týdnů před nástupem pejska do hotelu, osobní návštěva s pejskem je vítána. Pejsek musí mít očkovací průkaz, být řádně očkován, odčerven a ošetřen antiparazitikem, pokud by měl blechy nebo klíšťata, toto ošetření Vám naúčtujeme. Ostatní podmínky naleznete u nás, ve smlouvě o ubytování psa.

O zdraví našich pejsků a kočiček se perfektně stará pan doktor Uman z veterinární kliniky U Jonáše nebo klinika Maradovi z Mělníka. Tam by řešili i případné zdravotní problémy našich hostů.

Doporučení:

Co vzít pejskovi k nám? Nejlépe jeho pelíšek, nebo deku. Oblíbené hračky. Dostatek jídla, pevný obojek a očkovací průkaz.

Strava:

Doporučujeme Vám dovézt si krmivo vlastní, nebo nám dopředu ohlásit čím pejska krmíte, předejdete tak potížím se žažíváním v důsledku stresu, či změny krmiva. My krmíme granulemi Eukanuba, někdy masem, konzervami a mléčnými výrobky.hotel.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ubytováni psika

(Vladislava Mäsiarová, 29. 6. 2021 16:58)

Prosím bylo by možné ubytovat psíka naháče os 8.7 do 18.7 děkuji

Ubytování pro psa

(Petr Koutský, 5. 5. 2019 18:55)

Dobrý den, v roce 2013 jsme u vás měli psa retrivra Kenyho. Po šesti letech bychom jako rodina opět chtěli vycestovat společně, a tak bychom našeho 13-leteho pejska chtěli dat zase k vám. Je pořad hodný bezkonfliktni, jen už hůře chodí do schodů, ale ty u vás pokud vím nejsou. Ubytování bychom potřebovali od cca 17.7. do 5.8. Bylo by to možné? Zdravím Petr Koutský U 5. baterie 24, 16200 Praha 6 - Břevnov petrkoutsky@gmail.com